Op zaterdag 4 september gaat IBSSA Nederland van start met haar eerste seminar. In samenwerking met BMS Academy te Badhoevedorp en Global Diamond Security uit Houten hebben wij de heer image007Nico Waerts in de hoedanigheid van Krav Maga Instructeur IBSSA bereid gevonden om het trainingsgedeelte op zich te nemen. De heer Waerts is sinds 1970 actief in diverse vechtsporten en weerbaarheid trainingen. Hij is begonnen met judo en daarna overgestapt naar het kyokushin karate. In de loop der jaren heeft hij zich verder ontwikkeld in o.a. de volgende disciplines: 6e dan karate, 5e dan Kyokushin Full Contact, 5e dan kyokushin all round IBK (mix Kyokushin karate, jiu-jitsu en judo), Kickboksen Instructeur en Instructeur Sociaal/mentaal zelfverdediging.
Nico Waerts

De Krav Maga training wordt zowel ’s ochtends (09.30-11.30 uur) als ’s middags gegeven (13.00-15.00 uur) en vindt plaats bij BMS Academy, Keplerstraat 34 te Badhoevedorp.
De kosten bedragen € 30,-- per deelnemer.
Vanwege het beperkte aantal deelnemers is deelname alleen mogelijk middels aanmelding via onze website. U bent van harte welkom!

Let op: Kledingvoorschrift:
Zwarte trainingsbroek, geen schoenen op de mat.
U ontvangt van ons een T-shirt. (U kunt uw maat doorgeven bij aanmelding.)

Schrijf mij in 

Training Center IBSSA Nederland.
We Train to serve!

ibssa training cursus

image003image005

Agenda

IBSSA 

We train to serve!

IBSSA Nederland

Postbus 272
3990 GB Houten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel : 030 204 4203