Our press room.

In december zijn we afgereisd naar Budapest. Ons doel was een gesprek met prof. Propper.

We vertrokken op 10 december in de vroege ochtend. Na een goede vlucht landen we in Boedapest. Spullen van de bagageband gehaald en toen een auto gehuurd om zo naar de binnenstad af te reizen.
Na een hotel gevonden te hebben en geïnstalleerd te zijn, gingen we de stad een beetje verkennen. Zo zijn we ook op het Heldenplein uit gekomen waar we mooie beelden hebben gezien.
Na een aantal uur te hebben rond gelopen zijn we terug gegaan naar het hotel om zo ons gesprek die we de volgende dag zouden hebben nog wat voor te bereiden. Na later op de avond nog heerlijk gegeten te hebben sloten we de dag af.

Volgende morgen van een heerlijk ontbijt genoten. Daarna ons in pak gehesen en klaar gemaakt voor ons afspraak. Aangekomen bij het afgesproken adres waren we toch wel wat gezond gespannen voor wat het uiteindelijke resultaat zou zijn. We hebben kennis gemaakt met prof. Propper en hadden een heel goed en duidelijk gesprek met als resultaat dat we mochten gaan starten met opleidingen in Nederland.

Na in de avond nog een jaarafsluiting van het IBSSA te hebben bijgewoond waar we tevens ook nog wat goed contacten hebben opgedaan zijn we met een goed en voldaan gevoel weer naar het hotel teruggekeerd.

In de volgende ochtend naar weer een heerlijk stevig ontbijt zijn we teruggekeerd naar het vliegveld om de thuis reis te aanvaarden. Al met al een super reis met uiteindelijk fantastische resultaten.

Heldenplein
Heldenplein
Bijeenkomst
Bijeenkomst IBSSA
Prof G Popper en Chris Dekker
Prof G Popper en Fred van Hartskamp
Winni Raithel
Winni Raithel
Fred van Hartskamp en László Fekete (strongman) meerdere keren sterkst man van de wereld
Fred van Hartskamp en László Fekete (strongman) meerdere keren sterkst man van de wereld
Vliegreis
Vliegreis

IBSSA Nederland

Postbus 272
3990 GB Houten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.