Skip to main content

Op zaterdag 4 september gaat IBSSA Nederland van start met haar eerste seminar. In samenwerking met BMS Academy te Badhoevedorp en Global Diamond Security uit Houten hebben wij de heer image007Nico Waerts in de hoedanigheid van Krav Maga Instructeur IBSSA bereid gevonden om het trainingsgedeelte op zich te nemen. De heer Waerts is sinds 1970 actief in diverse vechtsporten en weerbaarheid trainingen. Hij is begonnen met judo en daarna overgestapt naar het kyokushin karate. In de loop der jaren heeft hij zich verder ontwikkeld in o.a. de volgende disciplines: 6e dan karate, 5e dan Kyokushin Full Contact, 5e dan kyokushin all round IBK (mix Kyokushin karate, jiu-jitsu en judo), Kickboksen Instructeur en Instructeur Sociaal/mentaal zelfverdediging.
Nico Waerts

De Krav Maga training wordt zowel ’s ochtends (09.30-11.30 uur) als ’s middags gegeven (13.00-15.00 uur) en vindt plaats bij BMS Academy, Keplerstraat 34 te Badhoevedorp.
De kosten bedragen € 30,-- per deelnemer.
Vanwege het beperkte aantal deelnemers is deelname alleen mogelijk middels aanmelding via onze website. U bent van harte welkom!

Let op: Kledingvoorschrift:
Zwarte trainingsbroek, geen schoenen op de mat.
U ontvangt van ons een T-shirt. (U kunt uw maat doorgeven bij aanmelding.)

Training Center IBSSA Nederland.
We Train And We Serve!

ibssa training cursus

image003image005

 Foto Fred  

Jaren geleden ben ik mijn carrière bij Defensie begonnen Eerst als dienstplichtige en daarna als beroepsmilitair. Daar werd ik belast met beveiligingstaken. Zo werd mijn interesse gewekt voor mijn huidige passie. Een logische volgende stap was dan ook om na mijn defensietijd als beveiliger verder te gaan. Anno 2000 begon ik in de beveiligingsbranche waar ik, werkzaam op diverse projecten en objecten, mijn ervaring op deed.

 Na een flinke staat van dienst als militair en met jaren ervaring als beveiliger bleven ambities borrelen in mijn hoofd en startte ik uiteindelijk in 2006 mijn eigen particuliere beveiligingsbedrijf. 

Vanuit de visie combinatie gastheerschap in de beveiliging en met inmiddels ruime ervaring werkte ik hard aan de toekomst. Mooie uitdagende objecten en projecten mocht ik met mijn bedrijf beveiligen, meedenkend met de wensen van de klant.

Mijn reputatie was snel bekend in Nederland en ik ben dankbaar voor alles wat ik mocht ervaren. 

Stappen maken en gezichtsveld in het vak verbreden was voor mij een logische volgende stap en ik heb ervoor gekozen om een opleiding persoonsbeveiliging te gaan volgen in Kroatië en wel bij de IBSSA, die ik met goed gevolg heb behaald. Op het hoofdkantoor van de IBSSA heb ik de heer Propper (oprichter) ontmoet en vanaf dat moment hebben wij door de jaren heen het contact onderhouden. Meerdere malen reisde ik af naar Hongarije om diverse gesprekken te voeren op het gebied van (internationale) persoonsbeveiliging met het doel om mijn droom te kunnen verwezenlijken, namelijk om als vertegenwoordiger van de IBSSA hun opleidingen op de kaart te zetten in Nederland, waarbij kwaliteit qua opleiding hoog in het vaandel staat. 

Ik ben een echte praktijkman. Naast mijn gedegen vakopleidingen vind ik vooral het praktisch ervaren en handelen een heel belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van de persoonsbeveiliger. 

Niet alleen door mijn dienstjaren en beveiligingswerk op diverse vlakken, maar zeker ook door mijn ruime ervaring als persoonsbeveiliger kan ik aankomende (persoons)beveiligers veel vanuit de praktijk meegeven. Daar ligt mijn grote passie...

Freddy van Hartskamp

Collega en ervaringsdeskundige aan het woord:

Freddy is een vakman pur sang. Hij werkt vanuit passie en visie. Zijn energieke drive is aanstekelijk en bijzonder te noemen. Integriteit en eerlijkheid staan bij Fred hoog in het vaandel. Zijn motto is: "Denk altijd in oplossingen, veer mee en denk vooruit. Dat maakt je tot een goede persoonsbeveiliger." Deze denkwijze heeft hij al jaren en dat maakt hem tot de vakman die hij is. Zijn passie voor het opleiden en tegelijkertijd zijn ervaring te delen is een droom die voor hem uitgekomen is. De jongere generatie motiveren en inspireren is waar hij voor staat.